Skip to main content Skip to footer

Over ons

Wij zijn ByteCommerce! Een prominente e-commerce speler, gespecialiseerd in de online verkoop van laptops, desktops, tablets, componenten, randapparatuur en meer. Daarnaast bieden wij onze klanten een uitgebreide en klantvriendelijke service dankzij onze technische kennis en ervaring. Daarom is onze missie het inspireren en ondersteunen van mensen om elke digitale uitdaging aan te gaan!

Om onze missie te kunnen blijven realiseren zijn wij met verschillende labels, zoals Paradigit, CampusShop, Laptop.nl en NoRRoD actief binnen de e-commerce wereld. Wij bedienen zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt in Nederland, België en Ierland met onze online webshops!

Mensen inspireren om elke digitale uitdaging aan te gaan.

Onze kernwaardes

Om onze klanten en collega’s te kunnen inspireren en ondersteunen om elke digitale uitdaging aan te gaan, hanteren wij de vier ByteCommerce kernwaarden. Deze kernwaarden zijn de basis voor alles wat wij doen!

Flexibiliteit

De behoefte van onze klant staat altijd centraal. We stellen ons flexibel op, we luisteren en bewegen waar nodig met de vraag van de klant mee. We zijn actief op zoek naar oplossingen voor de dagelijkse digitale uitdagingen. We gaan het gesprek met elkaar aan en zijn in staat onszelf aan te passen wanneer de situatie dit van ons verwacht. We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven en zijn multi-inzetbaar.

Kennis

We gebruiken onze deskundigheid om klanten te adviseren en om hen de beste keuze te kunnen laten maken. We geven niet zo maar goed bedoeld advies, maar we geven advies waar de klant oprecht wat aan heeft. Hierdoor bieden we producten aan waar we 100% achter staan.

Kwaliteit

Kwaliteit is de mate waarin iets voldoet aan de gevraagde eisen of opgegeven specificaties. Voor een optimale klantbeleving moeten wij zorgen dat onze adviezen en producten van goede kwaliteit zijn zodat klanten voor een volgende digitale uitdaging weer bij ons terugkomen.

Daadkracht

Onze aanpak is doortastend en doelgericht waardoor we effectief inspelen in op de behoefte van de klant. We zorgen voor producten en diensten waarmee we de klant slagvaardig maken. We helpen de klant effectief en we zorgen voor een laagdrempelige afwikkeling. We gaan hierbij transparant en voortvarend te werk. We stellen de klant in staat om zelf initiatief te nemen door toegankelijk en bereikbaar te zijn via ons online platform.

E-commerce met een bite

Historie van Bytecommerce

Sinds 1992 zijn wij actief in de computerbranche met ons label Paradigit! Wat begon met het bouwen van computers op een zolderkamer, groeide in de afgelopen 30 jaar uit tot een sterk e-commerce bedrijf. 

Door de razendsnel veranderende e-commerce wereld en de consument die steeds vaker digitaal koopt met hogere verwachtingen, draait alles om de klantreis. Voor Paradigit is het belang van klantbeleving vertrouwd terrein! Al vanaf de start in 1992 hebben we ons sterk gemaakt voor topkwaliteit, goede service en advies op maat.

Onder de merknaam Paradigit groeiden we uit tot een van de bekendste IT-specialisten van Nederland. Daardoor werd het merk Paradigit synoniem voor al onze activiteiten. Begrijpelijk maar jammer, want we doen inmiddels veel meer. Zo heeft ook CampusShop zich ontwikkeld tot de IT specialist in het onderwijs met een betrouwbare reputatie.

Om onze klantreis naar een hoger niveau te tillen en het maximale uit onze merken te kunnen halen, presenteren wij ons per 1 december 2022 onder de krachtige naam ByteCommerce!

Bytecommerce is de paraplu waaronder al onze merken zoals Paradigit, CampusShop en Laptop.nl de ruimte krijgen om verder te groeien. Bytecommerce stelt ons in staat om met iedere merk bij te dragen aan onze missie en te bouwen aan ons e-commerce platform.

Onze mensen gaan ook zelf op klantreis. We willen weten hoe de klantbeleving echt is, want alleen dan kunnen we kwaliteit combineren met een optimale klantervaring.

Dat vraagt om de inzet van een gedreven team waar collegialiteit gekoesterd wordt. Samen brengen we ieder merk tot bloei en maken we van ByteCommerce een ijzersterke speler in een snel veranderende wereld.

E-commerce met een bite: Dat is ByteCommerce!

Deze website maakt gebruik van cookies om u de meest relevante informatie aan te bieden. Gelieve cookies te accepteren voor optimale prestaties.